Kempers: August 2017

Enschede, 29 augustus 2017
Beste vrienden & kennissen,

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we dat we op zoek zijn naar een nieuwe woning in Enschede omdat we het pastoriehuis van de Gereformeerde Kerk Zuid-Enschede per 1 oktober 2017 moeten verlaten om plaats te maken voor de nieuwe dominee en zijn gezin. Het is behoorlijk spannend, want we hebben tot nu toe nog geen ander huis. We hebben herhaaldelijk contact gehad met de verschillende woningbouwcorporaties met de vraag of we in aanmerking kunnen komen voor urgentie of pechvogel-regeling, maar het antwoord blijft negatief. Ook particulier een woning vinden is moeilijk. We hebben dus een wonder nodig! God is getrouw en we geloven dat Hij de juiste plek voor ons heeft, alhoewel dat geloof op sommige momenten aardig op de proef wordt gesteld… In de tussentijd proberen we te genieten van de laatste vakantieweek, de zon, vrienden en elkaar.

Roma
Vorige week zijn Antonio (Roma) en ik naar de gevangenis in Lelystad geweest om gevangenen te bezoeken. Ik mocht mijn getuigenis geven en hen bemoedigen. Meer dan twintig zware jongens (waaronder Roma en Antillianen) hebben hun leven aan Jezus gegeven. Ze willen heel graag dat we vaker gaan komen. De gevangenisleiding gaat bespreken of we hier structuur in kunnen brengen om hun onderwijs te geven en hun toe te rusten.

Er zijn nu vijf Roma-huizen (in drie verschillende dorpen/steden) waar de gezinnen hun verantwoordelijkheid opnemen en keuzes maken die bij hun bekering passen. Ik stop veel tijd in deze gezinnen zodat ze uitgroeien tot huizen van vrede, zoals beschreven in Lukas 10. De gedachte hierachter is dat zij in hun eigen relationele sfeer datgene doorgeven wat ze hebben geleerd en er een beweging groeit van discipelen. Het is geweldig om te zien dat ze standvastiger worden en groeien in relatie met Jezus en met elkaar. God is een werk begonnen onder de Roma en dat maakt Hij ook af!

Kickstart-weekend
Van 22 t/m 24 september 2017 organiseren we speciaal voor mensen uit Twente een Kickstart-weekend van De Laatste Reformatie op De Kroeze Danne te Ambt-Delden. Iedereen die wil worden uitgedaagd in radicaal discipelschap en wil leren uitstappen in profeteren, bidden voor zieken etc. is van harte welkom! Entree is gratis. Er zijn 120 plaatsen, dus vergeet niet te registreren, want vol=vol! Reserveer je gratis ticket door op de volgende link te klikken: https://www.eventbrite.com/e/kickstart-weekend-ambt-delden-22-24-september-2017-tickets-36512088640
Gebed gevraagd
Zouden jullie willen meebidden voor:

  • rust, vrede en wijsheid in deze onzekere tijd
  • een geschikte woning waar we voor de komende jaren kunnen blijven wonen
  • verhuis- en inrichtingskosten

Wij zoeken in Enschede een eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers, een extra kamer voor kantoor, opbergruimte en een tuin, voor maximaal €710,-.
Mochten jullie iets weten, of als het zover is, praktisch willen meehelpen met de verhuizing, laat het ons via een privé-berichtje weten.
Hartelijk dank aan allen die met ons meeleven en ons ondersteunen!

Hartelijke groeten,
Henk, Joan, Nathan en Ezra

Visie

“Hij zal het hart der vaderen terugvoeren tot de kinderen en het hart der kinderen tot hun vaderen.” Maleachi 4:6a

Support

Omdat wij een stichting zijn, kunnen we uw support goed gebruiken.

U kunt ons helpen door voor ons te bidden, uw middelen beschikbaar te stellen, of ons op financieel gebied te steunen. Dit laatste kan periodiek of eenmalig.

Wij zijn een ANBI stichting, het is dus mogelijk belastingvrij te doneren.

Bankrekeningnummer:
NL23RABO0105859621 te Enschede

o.v.v. JustGo4It (als u de stichting zelf wilt steunen)

o.v.v. Familie Kempers (als u de familie Kempers persoonlijk wilt steunen)

Contactgegevens

Henk, Joan, Nathan en Ezra Kempers
Zijpendaal 6
7544 NR Enschede
Nederland

Henk: +31 6 45139618
Joan: +31 6 13071540

Skype: Familie Kempers (henk_joan)

Copyright © 2017 JustGo4It, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit heeft aangegeven graag op de hoogte te willen blijven van het nieuws rond Justgo4it en de familie kempers

Our mailing address is:

JustGo4It

Zijpendaal 6

Enschede. 7544 NR

Netherlands

Add us to your address book

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Uw gegevens updaten?

Email Marketing Powered by MailChimp